Til hjemmesiden11.jpg
 

Præsentationsteknik

Jeg har i snart 20 år hjulpet ledere og teams med at formidle deres budskaber på en autentisk ubesværet måde. For vi har alle evnen til at formidle autentisk. Vi skal bare finde den frem igen. Som børn har vi endnu ikke tillært os begrænsende overbevisninger, vi ER bare. Vi er naturlige. Vi er autentiske. Man kan sagtens forestille sig et barn, der kommer ind i en forsamling og glædestrålende annoncerer ”Her er jeg!!”. Her er ingen forbehold, ingen nervøsitet, intet ydre pres. På et tidspunkt tillærer vi os måske vaner for at tilpasse os omverdenen og en kultur, der ikke altid tillader os at fylde og have gennemslagskraft. Vi begrænser vores udtryk og gemmer vores fulde potentiale, men heldigvis husker kroppen den oprindelige autentiske ubesværede tilgang. 

Jeg har på baggrund af mit mangeårige arbejde både som skuespiller, kommunikationsrådgiver og coach udviklet en enkel metode, der på kort tid kan give dig redskaber til at finde tilbage til dit unikke udtryk, hvor du med lethed inspirer din tilhører til at købe netop dit budskab eller vare.

  • Har du problemer med at brænde igennem med dit budskab i samtale med dine ansatte, dine kunder eller dine kollegaer?

  • Er du nervøs, når du står foran en forsamling?

  • Gemmer du dig bag en facade, der ikke tjener dig godt?

  • Kunne du tænke dig at få styrket dit kropslige udtryk og din gennemslagskraft?

  • Har du brug for input til, hvordan du på den enkleste måde bryder igennem lydmuren og bliver hørt?

  • Har du lyst til at få sparring på indholdet i dit oplæg, så det får den rette dramatiske kurve?

Emner jeg f.eks. kan hjælpe med:

  • Præsentationsteknik 1:1 eller i teams.

  • Kommunikationsproblemer i dit team som stopper flowet i arbejdet.

  • Indhold i din tale eller dit oplæg.

Kontakt mig her og få en uforpligtende samtale om, hvad jeg vil kunne hjælpe dig eller dit team med.

Udtalelser 

"Vibeke formår at flytte folk, eller nok snarere formår Vibeke at få folk til at flytte sig selv, også ud i områder de ikke selv havde troet!".

Henrik Christiansen, kaptajn og uddannelsesofficer ved Conduct after Capture Elementet

 

"Mange tak for sidst. Nogle fantastiske timer i dit selskab. Du har sat dig rigtig fine spor. Et meget brugbart oplæg, som fik sat fokus på, hvor vigtig vores fremtoning og stemmeføring er, og hvordan "vi" hænger sammen. Du var med til at gøre en forskel". 

Merete Villsen, daginstitutionschef, Ikast-Brande Kommune

 

"Som virksomhedsleder skal man ofte træde frem i rampelyset. Det har aldrig været min stærke side. Vibeke har været en kæmpe hjælp i forhold til udarbejdelsen af mine taler og fremførelsen af dem. Vibeke har givet mig gode teoretiske værktøjer og øvelser i forhold til opbygning og indhold. Jeg har fået fysiske og mentale øvelser, der dels har virket afstressende på mig, dels har vist mig, at den rette retorik og et klart kropssprog har en effektfuld virkning. Jeg giver mine bedste anbefalinger! Tusind tak for hjælpen, Vibeke". 

Thomas Rodenberg, Racoon

 

"Det er virkelig godt, at Vibeke tager udgangspunkt i den enkelte person, og hvad der vil virke for denne i forhold til præsentationsteknik, og ikke prøver at få en skabelon til at passe på alle. De ting, jeg har fået med fra kurset i præsentationsteknik, er ikke blot nogle, jeg kan bruge fagligt, det er også noget, der har vakt genklang i forhold til mit privatliv". 

Sprogofficer fra Forsvaret