Systemisk opstilling / familieopstilling med Vibeke Hastrup

Har du lyst til at forandre dit liv, privat eller professionelt, så prøv en familieopstilling eller en systemisk opstilling. Det er en enkelt og overraskende metode, der lige nu vinder indpas verden over. Har du eksempelvis svært ved at få dit professionelle liv bragt på skinner, har du fastlåste problemer i familien eller står midt i en skilsmisse, så kan systemisk opstilling være vejen frem.

Jeg er uddannet i systemisk organisations og familieopstilling hos nogle af verdens førende undervisere i England, Holland og Tyskland. Se uddannelse her. Jeg hjælper klienter med at lokalisere blokerende mønstre, og efter få sessioner med familie opstilling kan de bliver parate til at tage nye vigtige skridt i livet. Jeg hjælper også kunder i deres professionelle virke med at indkredse det, der måtte stå i vejen for deres succes.

Resultatet af mit arbejde kan være:

  • Fornyet energi, styrke og handlekraft

  • Ro i familieforholdene

  • En ny retning i livet

  • En fornemmelse af endelig at være på rette sted

Jeg har selv rejst langt i livet. Jeg har indsamlet viden, visdom og erfaringer. Selv om jeg har haft succes i mit professionelle og private liv, har jeg også oplevet total fastlåsthed, sorg og frustration. Jeg har mødt mine skyggesider igen og igen, og jeg har forsøgt at arbejde med de blokeringer, der har manifesteret sig i min karriere og i mit følelsesliv. Først da jeg stiftede bekendtskab med systemisk familie opstilling, begyndte brikkerne for alvor at falde på plads, og der blev skabt flow i mit liv.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med dine udfordringer!

Kontakt mig her, hvis du vil vide mere eller booke en session i familie opstilling eller systemisk opstilling. Jeg vil derefter ringe dig op hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til mig på +45 51941648.

SYSTEMISK OPSTILLING KAN OGSÅ ANVENDES I ARBEJDET MED SCRIPT CONSTELLATION.DU KAN LÆSE MERE OM METODEN HER.

Book en session (1:1)

Privatkonsultation 1:1 i min praksis i København. Sessioner er af 1-2 timers varighed. Jeg anbefaler 3-5 gange, hvis det er familieopstilling man ønsker, men en enkelt session kan i mange tilfælde være tilstrækkeligt.

Pris: 1 session 900 kroner. Ved køb af pakke på 3 eller 5 sessioner kan du få henholdsvis 15% eller 25 % rabat.

*Bor du uden for København, så har du også mulighed for at prøve et onlineforløb. Kontakt mig og få mere at vide.

Book en gruppesession

Gruppeforløb i familieopstilling for 6-10 deltagere over fem aftener (3 timer pr. gang). Kontakt mig her for at høre, hvornår næste forløb starter.

Pris: 5 gruppesessioner 1.500 kr.

Du kan læse mere om gruppeforløbet der starter til foråret 2019 her.

Udtalelser fra klienter

“Vibeke er virkelig dygtigt til at skabe et tillidsfuld og trygt rum og ledte mig sikkert igennem sessionerne i familieopstilling. Det har været nogle stærke oplevelser - øjenåbenende i forhold til hvordan mit familiesystem hænger sammen og til tider meget bevægende. Selvom jeg har en uddannelses i gestalt- og kropsterapi og har arbejdet med mig selv i mange år, så oplever jeg, at jeg har fået en ny selvforståelse og endelig taget afsked med gamle mønstre. Det skyldes udelukkende den særlige tilgang opstillingen tilbyder”.

Dorte Kirstine Sibast, Udviklingschef, arkitekt MAA / Development manager, architect MAA

“Pludselig sker det, der ikke skete før: nye muligheder, nye bekendtskaber og nyt job. Frygten for fremtiden slipper sit tag, og jeg rodfæster mig mere i nuet - det er ret fantastisk! Så tak Vibeke! Gode vibrationer er sat i gang og en energi, der har været fastlåst længe, er sat fri”.

Kristine Hedrup Ringdal, Skuespiller

“Bare to sessioner i familieopstilling har skabt stor forandring. Det har flyttet på et par temmelig grundlæggende ting i mit liv og mit system flytter stille med. Det var en udsøgt fornøjelse!”.

Karin  Worsøe, Kunstnerisk udviklingskonsulent