Til udtalelsessiden.jpg
 

Udtalelser fra mine klienter

1:1 session - familieopstilling

“Hvis man trænger til at få lidt mere styr på det hele. Eller bare er nysgerrig på de ubevidste mønstre så tag forbi Vibeke Hastrup. Kan varmt anbefale hende. Jeg har selv været der både med det private og det professionelle og begge dele rykkede.”

Kett Kadagys

“Arbejdet med systemisk opstilling ved Vibeke har gjort en virkelig stor positiv forskel for mig. Vi har arbejdet sammen flere gange men jeg bliver gang på gang forbavset over hvor stor en udvikling det fører med sig. Jeg oplever Vibeke som opmærksom, omsorgsfuld og kompetent hvilket gør processerne til en god og tryg oplevelse.”

Aya

“Jeg mødte Vibeke for nogle måneder siden, hvor jeg bogstaveligt talt bar rundt på en kæmpe byrde efter en meget uheldig skilsmisse. Efter et par sessioner med Vibeke ændrede tingene sig radikalt. Gennem opstillingsarbejdet var jeg i stand til at genplacere mig i forhold til min familie og redefinere min rolle i min egne historie. Det ser ud til, at det åbnede plads til at møde en dejlig mand, hvilket jeg ikke troede var muligt.”

Udtalelse fra klient

“Vibekes arbejde åbner døren til nye dimensioner, hvor fortid og fremtid ser ud til at smelte sammen, for derved at give plads til et bedre og mere tilfredsstillende liv i nuet. Jeg er meget taknemmelig for, at Vibekes arbejde har frigivet så meget energi og plads hos mig, så jeg er klar til at fortsætte med en ny begyndelse.”

Udtalelse fra klient

“I can recommend Vibeke’s professionalism, guidance, support and most of all, her care for helping others to feel less confused and alone, getting a feeling of self-worth, transformation, ownership and empowerment instead.”

Udtalelse fra klient

"Vibeke has been able to help me to open up my energy and to re-connect with my true self. Her methods, understanding and professionalism, has given me trust in letting her guide me to private areas which for many years have been blocking my life.

Udtalelse fra klient

1:1 session - Systemisk opstilling

“Det har været en stor øjenåbner, at lave opstilling med Vibeke Hastrup. På blot én session kan der komme rigtig mange svar på de ting, der ligger som ubesvarede spørgsmål i en virksomhed med mange ubekendte. Vibeke åbner op for det ukendte rum. Hun kender ikke selv svarene, men guider med stor indføling og professionalisme én igennem en proces, hvor de på næsten magisk vis af sig selv falder ned i turbanen.”

Thomas Davidsen

“’Systemiske opstilling; at opleve sin indsigt'. Den systemiske opstillings billedelige og nærmest fysiske tilgang gør at man først og fremmest OPLEVER sin indsigt, snarere end blot tænker og taler sig til den ( - som i traditionel coaching.) En stærk og klar metode til at opnå nye forståelser og selv/indsigter. Vibekes empatiske guidning og spørgsmål undervejs gør at indsigten står klart defineret og formuleret når sessionen er forbi. Jeg oplever at  systemisk opstilling en en særdeles kraftfuld unik arbejdsmetode. Jeg har været overrasket over hvor hurtigt og hvor klart jeg kunne nå nye forståelser og selvindsigter med constellation.”

Udtalelse fra klient

“Sidder du fast i et spørgsmål af personlig art, som du ikke kan finde svar på? Eller er du udmattet af at gentage et mønster, som du ved ikke tjener dig men styrer dig? Er du parat til at lade dig flytte af en aha-oplevelse, selvom du måske ikke kan forklare processen med simpel logik? Kan du svare ja til mindst et af de tre spørgsmål, kan jeg anbefale en konstellation-session hos Vibeke. I konstellationsarbejde stiller du i samråd med Vibeke et spørgsmål, du ønsker at undersøge og besvare så konkret som muligt. Vibeke guider derefter arbejdet, som er et energi-arbejde, der foretages på gulv.  På gulvet ligger stikord, som I har defineret i fællesskab og skrevet ned på sedler. De ligger med bagsiden opad, og du har selv placeret dem i forhold til hinanden på det gulvareal, der er til rådighed. Vibeke beder dig stille dig på den første seddel efter eget valg, og du vælger hvilken retning du vil vende mod og står så stille og fortæller hende, hvordan det er at stå der. Hun lytter, stiller måske opfølgende spørgsmål. Du fortsætter på den måde, til du har været alle sedler igennem. Derefter vil Vibeke udfra den viden, hun har fået fra første runde, lave forskellige konstellationer, som du undersøger på samme måde som i første runde. Lyder det sært? Det synes jeg. Men de to aha-oplevelser, jeg har fået i to sessioner, var ikke sære. De var let forståelige, konkrete svar på de spørgsmål, jeg ikke kunne besvare, da jeg kom.”

Udtalelse fra klient

Gruppesessioner

“En forunderlig metode. Det har været en fornøjelse at sidde i rum med så mange interessante og skønne mennesker. I har begge, via jeres livserfaring og hjerter, været søjler der var med til at holde rummet så stort. Hjertet finder vej igen og igen, når tanker støder på grund for en stund.”

Mætte Pirchert, Heart Work Management

“Jeg har været virkelig glad for forløbet. Det er et skønt sted I har og I er et godt makkerpar! Jeg oplevede en stor forløsning ved min egen opstilling Det var meget fint og smukt! Der var tale om virkelig stærke kræfter der blev sat ord på og gestaltet og det har ændret noget, tak for det! Det er givende også at stå for de andre og det er vildt at dét der foregår er så enkelt og så virkningsfuldt!”

Udtalelse fra deltager

“Jeg synes det er en spændende måde at arbejde på. Interesant at flytte det lidt ud af egen krop for at give plads til et flow, hos den person der får en opstilling. Det hele sker i hendes krop, som jeg ser det. Hver gang jeg er taget hjem, er jeg træt og fyldt med nye tanker på min egen verden. Sidste gang var jeg glad og fri og havde mere plads inden i. Jeg glæder mig til at opleve en opstilling på mandag.

Udtalelse fra deltager