Undervisning + strikketøj = Bedre resultater

I just knew it!

Da jeg gik i skole strikkede jeg hele tiden mod min lærers vilje. Jeg påstod at bedre kunne høre efter. Jeg måtte skjule mit strikkeri under bordet og derfor kan jeg i dag strikke uden af kigge på mit værk. Nu siger videnskaben at jeg havde ret.

Neuroscientist MINNA HOUTILAINEN fra Findland siger: "Handcrafts such as knitting can lower stress and have a range of health and wellbeing benefits.For example, it's been shown in current educations that doing something other than just sitting listening to a lecture, can help learning- cognitive wellbeing. It actually helps the brain take in more information. Physical activity, such as hand movements and even walking is beneficial to the learning process""

En af mine mandlige klassekammerater blev så træt at vi piger strikkede at han medbragte sin loddekolbe. Godt for ham.😂

Vibeke Hastrup