Skal du skilles- hvordan hjælper du bedst dine børn?

Vi ved jo godt at vi i en skilsmissesituation skal lade børn være børn og voksne være voksne. Og som den gode bevidst kærlige forælder du er, vil du helt sikkert gøre alt for at dine børn kommer ud på den anden side med færrest mulige skrammer. MEN problemet er alt det der foregår på det ubevidste plan, og som gør at dit barn, på trods af de bedste intentioner fra begge forældre, alligevel kan ende med at være urolige, umulige, ulykkelige og vrede og lige netop her kan en familieopstilling kommer dig til hjælp, ved at synligegøre hvor problemet ligger. Jeg ville ønske jeg i min egen skilsmissesituation havde kendt til familieopstilling. Jeg er sikker på det ville have gjort det lettere for os alle. Hvis du har nogen sprøgsmål til mig ang.din skilsmisse, så kontakt mig gerne helt uforpligtende.

Vibeke Hastrup