Er der noget der står i vejen for, at din drøm kan blive til virkelighed?


Sådan har nemlig jeg haft det i mange år, jeg følte min karriere ikke rigtig rykkede sig på den måde den skulle. Jeg dygtiggjorde mig, arbejdede flittigt og med gode resultater. Alligevel var der noget der blokerede for mit flow. Først efter jeg igennem min uddannelse som familieopstiller fik lavet op til flere opstillinger, der tog fat på dette emne, ’Hvad er det, der står i vejen for mit professionelle flow’ – begyndte der at ske noget. Jeg glemmer aldrig da min mentor og supervisor engelske Caroline Ward efter en opstilling helt stille sagde: ’ You are going to get so much work now’. Jeg fik kuldegysninger og hun fik ret. Støt og roligt har jeg gennem de sidste år fået mere arbejde. Lige nu er jeg på vej hjem fra New Zealand, hvor jeg har opholdt mig i flere måneder og medvirket i en gennemgående rolle i en international tv-serie.

Jeg glæder mig til at komme hjem og lave familieopstilling for jer, der måtte stå med den samme problemstilling og selvfølgelig også andre problemstillinger, som jeg brænder for at hjælpe med at løse.

Vibeke Hastrup