Frigørelsen af de indre dæmoner

En utrolig gribende artikel om dæmonernes tag i os, om at leve med dem eller sætte dem på plads og om den stadig frygt for at give dem videre til vores børn.

Daniélle Bertelsen beskriver her hvordan hendes spiseforstyrrelse blev tricket af en træner der mente hun skulle tabe sig, men også om hvordan dæmonen var tilstede inden, i form af en ekstrem perfektionisme, dvs. alt for store krav til sig selv og i form af moderens besættelse af slankekure.

Som Systemisk Councelor ringer der straks en klokke hos mig. Den systemiske opstillingmetode arbejder netop med den forståelse, at vi kan være bærer af noget som vi ikke kan styre, noget som blokerer i vores liv, noget som driver os. En dæmon som Danielle så sigende vælger at beskrive den. Ved en Systemisk opstilling åbnes der mulighed for at finde dæmonens oprindelse i familiesystemet, sætte den tilbage hvor den hører til og derved frigøre sig selv og sine børn fra den. Det lyder måske som hokus pokus, men der er mange eksempler på at det virker.

Læs hele historien her:

https://www.dr.dk/levnu/psykologi/danielle-var-spiseforstyrret-i-18-aar-jeg-er-panisk-angst-det-kan-ske-min-datter?fbclid=IwAR3lEZ_usHKoC7cnwM44AX796qM9dGGlU1CMAbS6jvABEnaduD4O7Qbn9n8

Vibeke Hastrup