Hvordan undgår du at dit barn kommer i klemme i skilsmissen?

Den fineste artikel om en skilsmisse der tjener barnet og de voksne implicerede på bedste vis. Ikke at det er uden smerte, for det er en skilsmisse jo ikke. Men ser man på skilsmisse med systemiske øjne er det her lige efter bogen. Man skal til evig tid anerkende den anden forældre som forældre, så der skabes ro i barnets eller børnenes system. Hvis du som jeg selv ikke fik skabt en mønster-skilsmisse, og du har en fornemmelse af, at det ikke har gjort det helt let for dit barn, så fortvivl ikke. En systemisk opstilling kan være en stor hjælp til at få tingene og de implicerede på rette plads og derved skabe ro i dit eget og dit barns liv .

Du kan her læse hele artiklen fra Kristeligt Dagblad:

https://www.kristeligt-dagblad.dk/kronik/bliv-sammen-ogsaa-hvis-det-skal-vaere-hver-sig?fbclid=IwAR2SENyMlq2fh3eiI-MqUMQcFIcyqHOWWXLQcfsgSyRi5CdD6QhljkuvVQw

Vibeke Hastrup