Sommertilbud på privatsessioner fra re-Connect by Vibeke Hastrup i helt nye lokaler

Efter 4 måneder i udlandet står jeg på dørtærsklen til Danmark igen. Det har altid været en stor drøm for mig at arbejde i udlandet, men drømme er anderledes når man står midt i dem. De er bestemt ikke uspændende, men mere konkrete, hverdagsagtige og håndgribelige. Man lærer utrolig meget om sig selv og ser sit liv derhjemme, som måske er den egentlige drøm, i et andet perspektiv.

Jeg er meget, meget taknemmelig over denne unikke oplevelse og takker for, at den blev mig tildelt og samtidig glæder jeg mig også rigtig meget til at komme hjem og dele ud af mine erfaringer, og ikke mindst at møde jer i mine nyåbnede lokaler på Ny Vestergade 7a i hjertet af København, hvor du blandt andet kan lære at håndtere livskriser med systemisk opstilling.

Jeg glæder mig til at høre fra jer / Vibeke Hastrup

Vibeke Hastrup