Opnå handlekraft og fornyet energi ved at acceptere det skete

Eva Mozes Kor fortæller her om sin rejse fra at være et holocaust offer, til at tilgive sin bøddel, og hvad det har lært hende. Det er en stærk og rørende historie, som giver stof til eftertanke og sætter livet i nyt perspektiv.

Mange gange ser man, at det der blokerer for et menneskes eller et systems flow er, at man ikke vil acceptere det der er sket, men kæmper imod og søger retfærdighed. Dette forekommer helt naturligt, men hvis man ikke er i stand til at slippe en given hændelse, kan det spænde ben for fremtiden.

Den Systemiske Metode og systemisk opstilling tilbyder ikke alene en kortlægning af hændelser, men også en mulighed for at anerkende og acceptere det skete. Herved genoprettes balancen og man får fornyet handlekraft.

Se hele interviewet med Eva Mozes Kor her:

https://womenintheworld.com/2017/10/02/holocaust-survivor-speaks-out-about-her-experience-as-a-mengele-twin/?fbclid=IwAR01txqfoWc_9fY6QpZok63HjLRhy-i_3Qr7rIJG9B48VJKSO48FlWkkTrE&utm_campaign=buffer&utm_content=buffer50da8&utm_medium=social&utm_source=linkedin.com

Vibeke Hastrup