Undgå uro og krise i den sammenbragte familie

Antallet af skilsmisser er stigende og dermed også antallet af sammenbragte familier. Hvordan forholder vi os til situationen med dine børn og mine børn? Kan vi elske den andens børn som vores egne, og skal vi det? Hvordan forholder vi os til vores eks partners nye partner? Hvordan forholder vores børn sig til vores nye partner og til tabet af den daglige kontakt med begge forældre?

Er der overhovedet noget vi kan gøre, for at lette processen og få det til at falde på plads? Svaret er ja! En familieopstilling giver dig mulighed, for at få et indblik i de forskellige dynamikker, der er på spil og på hvad den enkelte kan føle sig fanget af og i. Erfaring viser også, at der gennem familieopstillingsarbejdet skabes større ro i den sammenbragte familie.

Læs og se mere i denne spændende artikel fra DR, som sætter fokus på livet som sammenbragtfamilie:

https://www.dr.dk/levnu/parforhold/ekspert-den-sammenbragte-familie-bliver-aldrig-en-kernefamilie?fbclid=IwAR2d6ZCRboZjYpv9azxmHXD0Kzy63snPSjLkbtidwUvSivGHuBiZVowHFI8

Vibeke Hastrup